keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Käsitöitä.

Sain viime viikolla myös pari käsityötä tehtyä valmiiksi. Suurin saavutus oli ukon villasukat. Alotin ne jo helmikuussa, ajattelin että teen ne kullalle ystävänpäivälahjaksi, sain sillon ekan sukan valmiiksi ja toisen puoleen väliin jalkapöytää, nyt sitten istuin puolisen tuntia tuolissa ja sain sen viimein valmiiksi! Eniten meni oikeastaan aikaa miettimiseen ja laskemiseen, että miten minä edellisen raidat tein ja miten kärjen kavensin.

Toiset villasukat, sitten yläasteen.

Ja kolmannen pänikän teinn myös, se meni äitille. Aluksi oli laittamassa sitä kukkaruukuksi, mutta ei sitten kuulemma kehannukaan laittaa. Oli niin nätti! Kiitos äippä! Tämmönen siitä sitten tuli:

Äitille mennyt pänikkä.

Minun pitäs keksiä tuolla joku kunnollinen nimi. Pänikkä, sankko, mitähän niitä olis? Ehotuksia otetaan vastaan. Tein myös toisen satsin muffineja, vähän erillä ohjeella. Ihan hyviä niistähi tuli, mutta enskerralla muutan vähän ohjetta ja laitan vasta sitten ohjeen tänne ku se on mieleinen.

Töissäki tuntuu taas vaihteeksi ihan hyvältä ku saatiin uudet työvuorolistat, ja mulla oli muutama päivävuorokin siellä. Mutta saatiin me tänäänki murista harkkarin kans ku ei tuo mejän mies osaa purkaa kuormaa järjestelmällisesti.. Mutta tästäkin päivästä selvittiin ja nyt olis parit vapaat ja sitten viikonloppu töitä. Tänään tytöt sano että harmi ku ei ole viikonoppuna töitä ku on lauantaikin pyhä, enhän minä ollu ees tajunnu että olis pyhäinmiesten päivä jo nyt. Hyvät rahat tulee!

Ja lopuksi pieni salaisuus/uskallanko toivoa, käydään Miehen kans ensviikolla kattoon yhtä tonttia, olisko se hintansa väärtti. Alkaa usko kohta loppuun kesken, ei täältä löydy ikinä meille tonttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti