perjantai 11. lokakuuta 2013

Kesä oli ja meni.

Olen huomannu useammassa blogissa kuvasarjoja kesästä. Juttuna oli esittää 5 kuvaa kesästä. Mulla tuottaa hieman haastetta se, etten ottanu kovin paljon kuvia tänä kesänä ja suurin osa niistäkin oli joko siskon kameralla otettuja tai kuvia ihmisistä (mitä nyt en voi tänne laittaa). Mutta enköhän minä jotain saa aikaseksi..

Tässä tosiaan olis mejän arsenaalia veljen rippijuhliin. Veli halus ehdottomasti mutakakut, hää on "vähän" makian perso, mutta pakkohan se oli tehä ku veli niin pyysi.
Näin meillä leivotaan :)

Tässä sitten Juhannus menu :) Isä ja veli toi viinä Saksasta oli erittäin NAM! Ilmakin oli aivan normaali lapin Juhannus, vettä sato melkeen koko ajan, välillä tuulen kans ja lämpöasteita oli ehkä se +10 astetta..

Normi Juhannus
Mies täytti heinäkuussa 25. Meilläpäin synttäsankari saa päättää millanen kakku tehään. Mies halus ehottomasti mansikkakakun ja paljon kermaa, minähän sitten tein. Kostutin sitruunamehulla ja väleihin mansikkahilloa, mansikoita ja Mariannemuruja, laitoin karkkeja myös päälle. Pohja ihan normi neljän munan kakku. Hyvää tuli. :)


Kesän eka mansikkakakku

Ja minun synttärikakku :) Äiti teki suklaakakkupohjan, jouduin ihte koristeleen, mutta tulipahan juuri sellanen ku ite halusin. Kostukkeena mahto olla sokeriliemi appelsiiniliköörillä maustettuna. Päällä suklaa-voi kuorrutus ja kävin pihalta vieraita ootellessa poimiin mansikat, vatut ja herukat.

Minun synttäkakku :)
Äiti anto kesän viimeisiä kukkia minulle matkaan. Joku lilja tämä oli, mutta en nyt muista mikä. Sellanen pesas/puskamainen kukka. :)


Kesäkukkia

Syksy on kaunista aikaa, joka kerta sama puu näyttää erilaiselta, lehdet kahisee jaloissa, saa kävellä lehtisateessa ja nauttia juoksemisesta ilman että henkeä alkaa ahdistaan. Tämmöstä oli olla perjantaina lenkillä ilta-auringossa. Muuten tosi kiva lenkki, mutta kaikki tämän alueen rokut ja hampit mahto olla liikenteessä, taas mietin että koira olis ollu kiva... Vaikka kesän viimeisen ja syksyisenlenkki kuvien välillä ei ole montaa päivää, päätin kuitenki laittaa tuon kukkakuvan. Syksy on minusta juuri sen takia ihanaa aikaa, aivan ku monta vuoden aikaa olis päällä yhtaikaa.

Havumetsää, kalliota ja aurinkoa.
Heippa kesä, alle vuosi niin nähdään uudestaan.

2 kommenttia: