torstai 22. toukokuuta 2014

Ne vetimet.

Olen ehkä ratkaissut meidän vedin ongelmamme. Tutkiskelin Interneti ihmeellistä maailmaa ja löysin kaupan (ja nettikaupan) nimeltä Quriosa Interior. Nuppivetimiä oli niin monenlaisia ja kauniita, että mietinkin että voisihan sitä laittaa erilaiset nupit joihinkiin huoneisiin. Eteiseen esimerkiksi voisi sopia nätti perhonen ja keittiöön tuollanen metallinhohtonen; mitä ollaan yritetty metästää monesta paikasta. Toinen vaihtoehto keittiöön voisi olla tuommonen metallinen kukkanen.

Nuppi Perhonen
Täältä
Nuppi Ovaali Metalli
Täältä
Nuppi Metalli
Täältä
En tiiä vielä mitä Taavi tulee sanomaan näistä minun ehotuksista. Jos ei löydä sitä yhtä oikeaa, täytyy oottaa useampi, eikö se niin mene. Ja jos pitää vetimiä etsiä, niin etsitään sitten kunnolla ja useampia.

Kävin ekan kesälomapäivän kunniaksi Torniossa serkkuja moikkaamassa ja samalla Ikeassa. Tarkoituksena oli katsastaa Ikean vedin valikoima, saarekkeiden tarkastelu, uusi jalkalamppu ja iso kukkaruukku. Pari hyvää mallia vetiiin löyty, nyt vaan mietitään mitä niitten kanssa tehdään, onhan tässä aikaa. Olinhan minä saarekkeita katsellut (myös Ikean) mutta onhan se vähän helpompi hahmottaa kokonaisuus kun se saareke on konkreettisesti näkösällä. Jos tilaa ei hirveästi jää, tämä saareke on melko passeli, pienempää en ainakaan halua. Tuohon voisi vaikka isomman tason laittaa jos tuohon päädytään, muutenkin tuommosta pienempää on helpompi tuunata mieleiseksi. Sitten kun kyllästyy nuihin metallitasoihin, voipi ne vaihtaa ja helpompi nuita on maalatakin. Kokeus on kuitenkin meille kitukasvusille passeli 79 senttiä.

STENSTORP Keittiösaareke IKEA Irtonainen keittiösaareke on helppo sijoittaa haluttuun paikkaan keittiössä.
Täältä



Tuossa olis sitten eniten silmää miellyttävät vetimet. En tiiä mitä Taavi nuista sanoo, mutta onhan se kiva jos olis jotain kiiltävääkin. Toinen vedin olisi sitten tuo alempi. Nämä oli hieman isommat, ei niin kiiltävät, enämpi metalliset ja raa'asti hiotut. Nätit ne oli nuoki, mutta silti ylemmät vetimet tällä hetkellä miellyttää enämpi. Näitä asioita miettiessä aina mieli lähtee lentoon ja alan suunnittelemaan suurinpiirtein koko sisustusta, esim mistä saan ns. pukeutumis jakkaran eteiseen ja miettimään mihin mattoja laitan. Ei ole kivaa tämä jarruttelu, rakennuslupaakaan ole vielä.

VARNHEM Vedin IKEA
Täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti