sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ihana viikonloppu.

Perjantaina minun piti kaverin kans lähtä käymään kaverin kans aamulenkillä, mutta täällä oli kyllä niin kaljupääkelit, että vedin jo omalla parkkipaikalla lipat. Syötiin, sitten aamupalaa ja lähettiin kaupungille ostaan Kittilän kaverille synttärilahjaa. Päädyttiin sitten Pentikin kynttilänjalkoihin, saaja tykkäs lahjaastaan. Perjantaina sain muutenkin kamalasti aikaseksi. Kävin ostaan materiaalia äitin pänikkää varten, ruokakaupassa ja tein ruokaa ja leivoin muffinsseja.

Suklaamuhvini

Laitoin esillekin näitä
Näiden muffinssien ohje:
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
125g voita
2,5 dl sokeria
2 sokeria
1,5 dl maitoa
100g tummaa suklaata

1. Kuivat aineet sekasin. Voi ja sokeri vaahdoksi, kananmunat lisätään yksitellen.
2. Kuivat aineet, maito ja rouhittu suklaa lisätään vuorotellen sekoittaen.
3. Paistetaan 175 astetta noin 20 min. (mulla kestää vähän kauemmin ku on vähän vanhempi uuni) ja tästä tulee sopivasti muffinivuoallinen eli 12 kpl.

Velipoika kävi mejän serkun kans kylässä illalla, just ku mieshi oli päässy rauhottuun ja päikkäreille, jouduin  kerättään toisen :) Sain myös vähän ukon villasukkia etiäpäin ku oottelin häntä syömään kinkkukiusausta.

Lauantaina lähettiin sitten Kittilään juhliin 1v kumityttöä. Vähän meinas vissiin molemmilla väsyttää, minä ku oon tottunu nukkuun autossa ja toisella jäi vähän unet kesken, ku ei vissiin ollu kiertonsa aikana montaa tuntia nukkunu.

Sankari pallonsa kanssa :)
Kivat oli juhlat ja vaihtia riitti. Syyäkin saatiin niin että napa ruskas, olis vaan pitäny jäähä sinne jatkoille pojille kaveriksi. Mutta päästiin viimeinki takas kotia nauttiin rauhallisesta lauantai-illasta ihan kahestaan. Nyt pitäs lähtä käymään kaupassa ja leipoa vähän lisää muffineja, jos nuorempi velipoika tulee viikoksi kaupunkiin ja asustaa varmaan siskon ja minun luona sen ajan.

2 kommenttia: