perjantai 18. lokakuuta 2013

Kotona käyty, enkä olis halunnu lähteä pois.

Minä olen niin onnekas, että Mies lähtee mielellään meille kotia, ja tulee juttuun koko mejän porukan kans. Mietin joka päivä, että miten minä oonkaan löytäny tuon miehen. Kohta on kaks vuotta siitä ku tavattiin, ja vieläkin on niin rakastunut olo. Se oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä, en minä kykene vieläkään sitä selittämään. Se tunne kun huomaa yhtäkkiä olevan aivan toisen vietävänä. Kohta kaks vuotta, enkä minä vieläkään usko, että tuollanen mies olis olemassa, saatikka että se haluaa olla osa minun elämää. Kyllä sen 6 päivää kestää kun saa hänet takaisin ja samaan sänkyyn 3 yöksi. Jos nyt lopettas tämän avautumisen ja palais siihen mistä meinasin kirjottaa, eli mejän kotireissusta. :)

Oikeastaan asia, minkä takia mentiin käymäänn oli vaahteroiden suojaus. Äitillä on 5 vaahteraa pihalla ja net alkaa olemaan niin isoja, että lumi ei enää suojaa niitä. Päätettiin sitten kokeilla, josko peite auttas niitä selviämään talven haasteilta, kuten veljen kelkkailulta.. :) Näistä tuli aika hienot, kivat joulukuuset sitten ku luntaa on vähän enemmän.

Vaahterat ja alku talven maisemaa kotoa.
Käytettiin siis kahenlaista kangasta. Yhdessä puussa on Terrasta ostettua suojakangasta ja lopuissa on iskältä vietyä jonkin sortin imetyskangasta tai jotain (käytetään maarakennustöissä). Se oli hieman paksumpaa ja jämäkämpää entä kaupasta ostettu kangas.

Aapolassa oltiin Miehen kans yötä, se oliki taas aika jännä reissu :) Taas sai kylpeä kylmässä vedessä. En huomannu että poilerin töpseli oli irti seinästä... :D ja jäätiin lukkojen taakse, onneksi saunan ovesta pääsi pois :) Missään ei nuku niin hyvin ku siellä. Kaikki huolet ja stressi unohtuu, sitä vaan nauttii olostaan ja elämästä. Parasta on kun saa olla siellä rakkaiden kanssa. Ja kotia pääsee ku kävelee kilsan verran hiekkatietä. Tämä on siis Aapola:

Aapola pari vuotta sitten. Jenna mahto ottaa kuvan :)

Ja tämmönen saattaa olla sitten kotiovella vastassa:

Lotta, ja luonnetta löytyy :)


Aina net kysyy, että millon tuut takas. Se on kiva :) Mies meinas tulla kelkalla seuraavalla kerralla. Äiti meinas, kai sitä sitten pitäs lumen tulla pian maahan :D tai jotain tuohon suuntaan se lohkas :)

2 kommenttia:

  1. Juu ainaki Aapolan kuva näyttää tutulta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehi oli hauska reissu.. muistaakseni :) Ei kait meillä huonoja reissuja ollukaan :D

      Poista