sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Touhuja sisällä ja ulkoa.

Jotenkin kummasti saan ideoita illalla kymmenen jälkeen, nyt ei onneksi kukaan voi tulla sanomaan mitään möykästä. Olen pitemmän aikaa miettiny että tehen sähkökaapille jotain, koristelen, maalaan tai jotain. Päädyin käyttämään lopun liitutaulutarra-arkista mitä oli jääny edellisistä askarteluista. Joululahjaostoksilla hankin joitain erittäin kauniita kortteja, mitä en raaskinu postittaa koska halusin itse ne esille jonnekin. En asetellu kortteja vielä mitenkään, kun mietin että laitanko liitutaulutarraa tuohon yläkaappiinkin, vai keksinkö siihen jotain muuta.

Suomalaista taidetta.
Pekun keittiö.
Ja sitten tarina siitä kuinka asensin liitutauluarkin... Leikkasin palasen aloin työstään arkkia viivottimen kanssa ylhäältä alas käsin. Osan matkaa sujui erittäin hyvin, sitten jostain syystä alko sylttäämään, otin takapakkiakin ja yritin saada rypy suorenemaan mutta ei onnannu. Tehin sitten Pekulle metsän keittiöönsä. Arkkia on vielä vähän jäljellä, katsotaan mitä keksin.

Jos joku muistaa, sillon kun etsimme tonttia vuosi takaperin (käsittämätöntä, vuosi sitten löydettiin tämä tontti), mietittiin että miksi tällä tontilla näyttäs olevan eniten lunta. Noh, ihan sitä samaa mietitään tänäkin vuonna. Miten ihmeessä mejän tontilla voi olla näin paljon lunta!!! Taavi otti päikkäreitä kun minä kolasin pihan loppuun (jäi eilen vähän, tai aika paljonki, kesken kun Kung Fu Panda näky). Hyvin sai hien pintaan ja juttelin Pekunki kanssa  siinä samalla, mukava kun ei tarvi olla yksin pihalla. Kyllä meillä olis tylsää ilman koiraa, onneksi päätettiin hankkia koira. Käytiin Pekun kans kotonakotona vähän levähtään pari päivää, tai siis minä levähin ja Peku pääsi riehumaan veljensä kanssa. Huomasin heti reissun jälkeen että Peku oli pari päivää rauhallinen ja tottelevainen, tai niin paljon kuin pentu nyt voi olla. Saatto se uhmakkuus johtua myös koirakaverikaipuusta ja tylsyydestä, kun ei olla päästy leikkimään muiden pentujen kanssa. 

Peku 6 kk, toinen luu kuuluu Jetsulle.

Hangesta saattaa löytää mitä vain.
Tuossa pitäs olla kesällä autotallin (hallin) alku.
En tiedä minkälainen järvi tässä on keväällä kun kaikki tämä lumi sulaa. Elikkä tästä kuvakulmasta en saa enää kuvattua taloa, toivottavasti, olis se hyvä että saatas talli rakennettua mahdollisimman pian. Sais nuita tavaroita sinne talliinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti