sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Eteinen ja makkari alkaa olemaan valmiit.

Ja sitten tuon naulakon tarina. Ostin kaksi naulakkoa, toisessa viisi koukkua ja toisessa kolme kertaa tuplakoukut, molemmat vääränlaiset... Tuplakoukullinen oli kuulemma huono koska ei siihen kuulemma saisi kuin kolma takkia, erittäin epäkäytännöllinen... Toinen taas oli kuulemma liian pieni ja vähän vino.... Kaikenlisäksi kummassakaan ei ole hyllyä mille laittaa pipo ja hanskat. Eteisen kaapissa on kolme koppaa; lakit, hanskat ja kaulahuivit, mutta Taavi ei jaksa kaivaa joka kerta tavaroitaan sieltä. Minä en aina jaksa ymmärtää miehiä, yrittää tehä elämää helpoksi mutta ei sekään riitä. En ymmärrä miten miehet voi olla niin kaavoihin kangistuneita, on pakko saaha takki naulaan juuri siihen kohti mihin omakäsi on takin aina laittanu. Löysin sitten K-Raudasta tuollasen naulakon missä on hylly, johon mahtuu vain pari hanskaa ja lakkia, ei yhtään enämpää. Jos olisi hankkinu hyllyn mihin mahtuu kori, se tulisi olemaan jossain vaiheessa niin täynä että se pursuilisi. Sitä minä en halua, siksi pidän korit mieluummin piilossa. Tämän tyylisiä taisteluja meillä on ollu useampaan otteeseen, mutta kaikista ollaan selvitty.

Kehyksissä oleva kettukortti on ostettu Mainoa Desing-kaupasta joulun aikaan, ostin muutaman kauniin kortin ja kehystelen niitä kun saan ostettua kehyksiä ja kun löydän niille paikan. Toisin sanoen yksi kerrallaan. Poppana on mummulta saatu, ja nuita lasitölkkejä omistan muutaman (yhessä on vehnäjauhoja,
yhessä jouluvalot ja sitten tuo kivi-kynttiläpurkki). Alan olemaan jo tyytyväinen tähän mejän huusholliin, vaikka vierashuone toimii enämpi varastona tällä hetkellä, mutta kaippa siihenki tulee jossain vaiheessa muutos. Autotallia ootellessa... Uuden kameran minä kohta haluaisin, sais vähän parempia kuvia.
Eteinen.
Uudet kehykset.
Vähän väriä eteiseen.
Saatiin laitettua kellokin raksuttamaan. Guinness taulu on väliaikaisesti tuossa kirjahyllyn päällä. Tuopinaluset ja taulun tahdon vielä johonkin hyvään paikkaan esille. Ja nuita Pekun leluja on aina ympäri taloa.
Olohuone
Makuuhuoneesee laitettiin kans yksi taulu paikalleen. Anttilasta kävin ostaan meille yölamput. Olivat tarjouksessa ja värivahtoehtoja oli musta, valkonen ja lila. Pirteimmän värinhän minä sieltä otin matkaan ja onhan pöllö tosi söpö.
Nyt saahaan nukkua rauhassa, enkeli vartioi.
Yöpöytä.
Peku ja entinen tennispallo.
Pekun kans käytiin Mustissa ja Mirrissä lauantaina pentutreffeillä ja olihan meillä hauskaa. Kaikki muut koirat se nylykytti läpi, hermot meinas kyllä mennä. Sitten tuli sellanen nelikuiten husky uros ja niistähän tuli kaverukset hetimmiten. Jäätiin vielä sisälle kun muut lähti, eikä ne kaksi olis halunnu lähtä ollenkaan pois. Pihallakin telmivät hangessa, toivottavasti päästään vielä tapaamaan.

4 kommenttia: