torstai 25. syyskuuta 2014

Miksi Peku nukkuu pää alaspäin ja juuriko se söi minun kameran vai kavotinko sen ihan ite?

No niin, nyt alkaa taas vähän rauhottuun tämä elämä, myös tunnepuolella. Välissä meinannu tulla itku ihan typerästä asiasta ja tuntunu että kaikki asiat pyörii päässä yhtaikaa. Minähän olen nyt ottanu vähän kuviaki tästä mejän kaaoksesta, mutta kuten otsikossa lukee, minä en nyt löydä sitä kameraa mistään että voisin kuvia laittaa. Mutta voin hieman kertoa miltä keittiössä näyttää; yksi matto lattiassa (testimielessä), sanomalehtiä lattiatäys (kahisee aivan sama missä kävelee), tyhjien pahvilaatikoiden pino ja kukat lattialla. Ja tiskikone saatiin toissapäivänä ja tänään tuli poijat laittaan sen paikalleen, eka koneellinen menossa. Konehan oli integroitu, ja heti ainakin yksi huonopuoli tuli esiin, siitä ei näe millon se on valmis... ja arvatkaa vaan muistinko kattoa kelloa kun laitoin sen pyörimään, en. Konetiskiainetta en vaan muistanu eilen käydä ostaan, mutta onneksi koneen mukana tuli pari kipaletta tapletteja.

Kerrotaan sitten nyt mejän perheen uusimmasta jäsenestä. Me ollaan nyt oltu kaksi yötä yksin kun Taavi lähti Tornioon ja Peku on nukkunu yönsä melko hyvin. Peku nukkuu siis kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen rajatulla alueella, parit pissat se yön aika jättää lattialle mutta kakat se on ainakin nyt onnistunut säästämään aamulle kun mnnään pihalle. Kyllä se sisälle vielä pissaa, mutta onneksi hoksaa pissata nuitten sanomalehtien päälle. Nyt on menossa toiset päikkärit tälle päivää.

Lumi tuli maahan illan ja yön aikana.

Laatikosta löyty unikaveri.
Aamusin se on kamala puremaan, mutta kun muistaa komentaa heti aamusta niin laantuu näykkimiseksi, sekin pitäs vielä saada pois. Pekuhan oli aamulla aivan tohkeissaan kun koko piha oli aivan lumen peitossa (katoltaki oli lumet tullu alas), juoksi luun kanssa ympyrää niin pitkälle kun naru vaan anto myöten. Eikä tämä vahtikoira vierasta ketään, menee vaan vastaan ja nuuskuttelee. Naapurin labratorinnoutajaa se haukkuu, ekalla tapaamisella labbis murisi Pekulle ja siitä lähtien Peku seuraa tarkkaan missä kohin tietä se menee ja haukkuu kun on kohalla menossa. Eivät vissiin tule oikeen toimeen keskenään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti