torstai 11. syyskuuta 2014

Viikko aikaa muuttoon ja huomenna reissuun.

Tontilla kävi tänään putkimies ja sähkömies, saunanki saapi jo päälle mutta suihku puuttuu. Tänään laitettiin myös reklamaatiota ulkopintojen viimeistelyjen suhteen. Toivottavasti ymmärtävät yskän, ikkunoiten pielet on melkeen kaikissa jonnekin päin kenollaan tai muuten väärin laitettu. Myös sivuterassin toinen betonipaalu on väärässäkohin, nätisti betoni näkyy rappusten alta.

Lisää kuvateksti
Tässä kuvassa näkyy myös missä vaiheessa ollaan ulkotäyttöjen kanssa. Viimenen sivu, enää ei olis kun liimata nuo palat yhteen ja levittää mustaa sepeliä kivien sisäpuolelle. Koirankoppikin tulee tuohon portaitten taakse, näin aluksi ainakin.

Huomenna lähtään hakeen koiruuksia etelästä pohjoseen. Ajan huomen aamusta Ranualle ja sieltä lähtään Kuopiota kohti, sisko tulee Tampereelta sinne ja mennään hotelliin yöksi. Aamusta haetaan koirat ja ajetaan takas. Pikanen reissu, mutta saahaanpahan hotelliaamiainen, tällä kertaa minun ei tartte maksaa siitä lystistä! Paitsi tietenki huone, mutta silti.

Valot tuli.
Tiskikonetta vaille valmis.
Vessa!
Uuu... Raksamies! Ja ruutupaita, voiko muuta toivoa?
Säpäkkä sähkäri kyllä oli, ei sillä kauaa menny kun kaikki pistokkeet oli paikallaan ja uuni, kiuas ja kaikki oli paikallaan. Eteinen on vielä niin pimeä etten jaksa siitä ottaa kuvia, enään viikko ja pääsee kantaan tavaraa sisään. Muurametaloiltakin soitettiin ja varmistettiin että passaako ajat luovutuksen ja esittelyn suhteen. Kysyi ekana että ehitäänkö me siivota siellä ennen esittelyä!! Meinasin kysästä että eikö työmiesten omien sotkujen siivoaminen kuulu niille, mutta en kehannu (paljon muutakin kävi mielessä mitä en viittiny sanoa). Imuroida ja tasoja pyyhkiä, ettei kengät jalassa tarvis mennä, kuulemma. Pakkohan se on siivota että omat tavarat voipi viedä sinne, en minä niin paljon työmiesten siivoukseen luota. Onneksi tätä kämpää ei tartte siivota seuraavaa varten heti, voi keskittyä tuohon ison talon siivoukseen.



2 kommenttia:

  1. Ettekö laita sadevesiputkia routaeristeiden alle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, kommentti oli mennyt roskapostilaatikkoon, enkä ole huomannut sitä tarkistaa. :( Erinäisistä syistä johtuen ei ollut niin paljoa merkitystä asentaako sadevesiputket eristeiden alle vai päälle. Päälle asentaessa vältyttiin ylimääräsiltä eristeiden pilkkomisilta ja kaadot saatiin siltikin vähintäänki riittäväksi. Yksi syy on myös helppo huollettavuus.

      Poista