tiistai 18. helmikuuta 2014

Paaljon paapereita.. ja ystäviä

Ostin Taaville ystävänpäivälahjaksi rannesuojat, tahtoo aina valitella ranteitaan kelkkareissujen jälkeen. Taavi käytti minua sitten munkki-kahvilla, ja kaupungilla. Tein sitten illan päälle ystävänpäivämuffineja kullalle. Ei aivan onnistuneet, kuorruteesta tuli liian jämäkkää, en jaksanu vatkata tarpeeksi alkuun. Ohjeen otin täältä: Yummy Baker

Suklaa-vadelmamuffini
Ohjeessa oli kuottutteeseen kirsikkahilloa, mutten oikeen tykkää niin makeasta, laitoin sitten vadelmahilloa ja hyvän makusta tuli, päälle vielä Marianne muruja. Voita ja kermaa olisi vaan pitäny vatkata enämpi ja pienemmässä kulhossa, niin olis tullu kuohkeeta, mutta tuoreeltaan kyllä erittäin mehevän makusta. Taaviki sano että maut sopii hyvin yhteen. Minä olen saanut opetettua sille jotain! Ihan hätkähin, että mitä se päästi suustansa.

Käytiin myös kaunpungintalolla kyselemässä miten mejän tontti asiat etenee. Sanottiin sitten että voitas me se ostaakin pois, ettei vältiin tarvis vuokrata sitä. Sitten alko taas se aikataulujen sumpliminen, millon Taavi on kaupungissa ja millon mulla on vapaata, ja millon on arkipäivä. Sitten se kaupungin työntekijä kysy että voinko ruokatunnilla tulla käymään... Sanoin ettei mulla ole ruokatuntia. Hän oli että mitä ihmettä, ei ruokatuntia! Mikä työpaikka se sellanen on? Sanoin että ravintola.. Oli raukka aivan ihmeissään, että sellasia työpaikkoja on etes olemassa. Meillä meinas vähän naurattaa. Päästiin sitten viimein jonkilaiseen päätökseen ja 5.3 mennään sitten tekeen kauppakirjat. Jännä homma vaan, että tontti pitää olla maksettuna ennen kauppakirjojen tekoa. Ei voi ymmärtää ihan kaikkea, mutta onko aivan pakkokaan ymmärtää, menee vaan hermot kaikesta pähkäilystä.

Talokirjaa ei olla vieläkään saatu, piti tulla viime viikon aikana. Siinä olis paljon tietoa ja asiakirjoja mitä vastaava mestari tarvis, että pääsis suunnittelemaan. Met saatiin Taavin isäpuoli vastaavaksi mestariksi, onneksi yksi iso huoli on alta pois. Aikoo piirtää meille autotallinki, eri asia sitten on, millon päästään sitä pystyttään. Sitten olis vaan sähkömestari ja vesimestari (ei ollu vissiin ne tarkat ammattimääritelmät, mutta minä niitä niin tarkkaan muista), onneksi meillä on muutamia nimiä. Kauppakirjaluonnoksetkin tontista oli tullu sähköpostiin, siinä vaan oli kaksi eri osotetta mejän tontille, se mulla vähän ihmetyttää. Lasku tulee kuulemma muutaman päivän päästä perästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti