keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Pikku poika 2 kk.

2 kuukautta sitten ähistiin ja puhistiin ja lujaa, nyt ähistään ja puhistaan vähän rauhallisemmin ja poika on menossa mukana. Ristiäiset pidettiin 4.10.2016, joka on myös sitten mejän hääpäivä. Naimisiin menemisestä tiesi Peku, poika ja pappi, eli yllätyksenä kaikille mentiin samalla naimisiin niin saatiin kaikille sama sukunimi, muuten poijalle olis tullu minun sukunimi.  Kun pappi tuli ja alkoi kertaamaan meille ja kummeille tilaisuuden kulusta kerrottiin kummeille (minun sisko ja Taavin kaveri) että mennään naimisiin, sisko parahti heti itkuun ja minä samoten. Pappi oli aivan maino ja juuri oikea pappi meille, rento ja rauhallinen eikä mikään tiukkis, tuli itellekin sellainen olo ettei tässä tarvi mitään esittää vaan sai olla ihan omana itsenään. Huomasi kyllä että on tottunu Ranuan pappeihin.

Essi oli meillä yötäkin, tuli perjantaina ja lähti sillon sunnuntaina, oli kyllä mukava kun oli toinen käsipari siivoamassa ja laittamassa paikkoja järjestykseen. Ei kyllä oltas selvitty ilman Taaviakaan, kyllä minä olen maailman parhaan miehen löytäny, kärsivällinen ja itse rauhallisuus. Siisti pihan ja laitto sisälläkin tavaroita piiloon. Nopeutti minun ja Essinkin toimintaa kun oli yks lisäkäsi vahtimassa poikaa. Essi laitto minulta hiuksia sillon aamulla, kysyi sitten että saako hän sitten tehä mulle hääkampauksen, oli siinä pokassa pitelemistä. Taaviin en oikeen uskaltanu kattoa ees siinä vaiheessa kun Essi komensi Taavia kattoon että kyllähän se vois tämän näkösen naisen vaimoksi ottaa. Tilanne komiikat tuli ennen tilaisuutta. Juhlat alkoi klo 13.00 ja viimiset vieraat lähti klo 17.00, ihan passelit pirskeet. 

Ristiäis/Hää menu

Lihapulla-pesto salaatti
Kana-Vuohenjuustopiirakka
Poropiirakka
Juustosarvet
Karjalanpiirakat
Munavoi
Kirjolohitartar

Sacherkakku
Mansikkakermakakku
Tiikerikakku
Suklaakeksit
Leenan keksit

 Poika kastettiin mekossa, jossa kastettu mejän äiti sisaruksineen, me kaikki sisarukset ja serkut, serkun lapset ja nyt mejän poika. Nimeksi tuli Janne Veli. Veli kiertää molemmissa suvuissa ja mejän Äijiä (äidin isä) sanottiin Janneksi. Kyllä oli hankalaa pättää nimi, jos olis vielä kolmas nimi pitäny keksi niin hankalaa olis ollu. Jannelta poika sitten eniten näyttää ja katsotaan miten luonne sitten mätsää, tuleeko Äiji 2. poijasta.
Keittiö edellisenä iltana, Taavilla ei ees jännitä.
Kastepöytä. Kukat ei ole vielä auennu tarpeeksi.
Tästäkään ei kukaan vielä arvannu mitä tulee tapahtumaan.
Sormukset käytiin ostaan perjantaina, jolloin saatiin myös esteettömyystodistus. Ei ainakaan liian aikusin, ettei taskussa polttele.

On se ollu niin pieni.
Tänään käytiin 2 kk neuvolassa. Pituutta on melkein 57 cm ja painoa reilu 5 kg, sentin kasvaa viikossa. Ei ihmekään jos kaikki vaatteet alkaa käymään pieneksi. Mejän pikku heikkopeikko ja jo aika iso heikkopeikko. Makkaroitakin on alkanu tuleen jalkoihin ja posket pullistuun, ei ole enää mikään rimpula

Tukka hyvin, kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti