perjantai 27. kesäkuuta 2014

Pari rekkaa jätti lastin mejän tontille, talon!

Eka rekka.
Ensimmäinen rekka oli majottunu tuossa yön yli, kun oli tullu saattoauton kanssa. Kello 7.30 oli nosturi tilattu tontille, sitä sitten ooteltiin, onneksi tuli ajallaan. Olihan tuo aikamoinen kokemus, katsoa kun mejän taloa nostetaan sokkelin päälle. Palikoita tosiaan oli kolme ja lisäksi kattotarvikkeet. Kasaajat oli ymmärtääkseni Torniosta, veljekset tekivät sitten nopeaa työtä ja ehin näkemään paljon ennen töihin lähtöä.

Tyhjä sokkeli.
Melkeen täysi.
Alkakerta paikallaan.
Tässä välissä minun piti mennä töihin, mutta onneksi sain nähdä tämän ihanien työkaverien ansiosta. Hullun päivän, ei meillä vissiin enää normaaleja päiviä olekaan, jälkeen pääsin käymään tontilla. Miehet sieltä oli jo lähteneet ja naapurien kanssa jutellessa selvis että ei niillä vissiin kovin kauaa mennyt, että pääsivät tähän vaiheeseen:

Se on talo.
Keittiön nurkkaus.
Ei tämä vielä tunnu todelliselta, vaikka kävin sisälläkin ja kaikkien huoneiden koot konkretisoitu. Etenkin ikkunoiden koot! En kyllä muistanu että pari ikkunaa olis ollu nuin isot, tai siis ikkunoiden reiät. Tiivi ei ollu ehtiny/saanu toimitettua ikkunoita tehtaalle, niin ikkunat tuleepi sitten myöhemmin. Poijat jatkaa hommia maanantaina, oli kyllä mukava kattoa nuoria miehiä Dimexit päällä työn touhussa. Heikko kohtani, myönnetään. 

Sitten pitäs keksiä minkä värinen tästä tehään, joku vaalea väri se kuiten on. Millonhan minä tajuan mitä tänään on tapahtunu?


5 kommenttia:

  1. Siis vau! =) Ehkä sittenkin pääset ensi jouluksi omaan taloon :P

    VastaaPoista
  2. Syyskuussa pitäs päästä muuttamaan, jos ei mitään tapahu sisähommien kanssa. Ei uskalla vielä huoahtaa.

    VastaaPoista
  3. Mitäs siellä tulevassa kodissa nyt tapahtuu? Sun pitäs viiä mut käymään siellä joskus :)

    VastaaPoista
  4. Puoli kattoa on pellitetty ja lattia melkeen kiinni ( ne kolme palasta liitetty yhteen), Taavi purki leivinuunilastin ja siellä oli rikkinäisiä kiviä.. Saapi nähä mitä niitten kanssa pitää tehä, vähän taas potkitaa päähän, mutta sehän ei ole mitään uutta tässä projektissa. Mullahan on nyt viikonloppuja vapaata, voin tulla joku sunnuntai vaikka kahville ja käyttää sinua kattoon talo :)

    VastaaPoista