tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mitä meille kuuluu?

Tontilla tapahtuu, katto on pellitetty ja ikkunat oottaa pihalla asennusta. Mutta osa leivinuunin kivistä oli rikki ja niiden kohtalosta ei vielä tiedä. Maalampökonekin näyttäisi olevan väärä. Koska haluttiin maalämpö myös autotalliin täytyy porata syvemmälle ja sitä myöten isompi konekin, no paikallaanhan oli sitten se pienempi. Toivottavasti eivät ole ehtineet sitä asentaa täysin paikalleen. On sisällä tapahtunu jotain hyvääkin, raot lattioissa ja seinissä on kohta paikattu ja alkaa näyttää talolta myös sisältä päin. Pari kuvaa ehin ottaan kun Taavin kans käytiin lauantaina tontilla.

Keittiö nurkkaus.
Kyllä nuista ikkunoista valoa sisälle pääsee.
Kesä tuli sittenkin Lappiin, ja sillonhan me töissä ollaan ja jaksetaan hymyillä turisteille, tällä viikolla (ja oikeastaan edelliselläkin) käytössä on ollu; olehyväkiitoshei, kaikki nesteet mitä juot imeytyy ja hyvällä tuurilla työvuoron lopulla alkaa olemaan vessahätä. Ihan huvin vuoksi hajin mittarin keittiöön, tuossa vaiheessa ei mahtanu olla parila eikä rasvakeittimet päällä. Ei ole enää ihmisen hommaa tuo. Tänään pukki kävi keittiön ovella kyseleen onko lämmin, totesi sitten itsekin että; täällähän on punaposkisia tyttöjä, aivan ku joulun aikana. Pukki päivässä pitää masennuksen hieman kauempana. Vaikka toisinaan pukki saakin ravintolan asiakkaat sekaisin juuri kun pitäisi ruokia viedä pöytiin.
Lämmintä on.
Taavilla on kohta synttärit. Kakku varmaan pitää väsätä sille, lahjan minä olen jo ostanu. Paketoida se vaan pitää (haastetta siinäkin hommassa kyllä on) ja kortti ostaa. Saas nähä mitä Taavi sanoo lahjastaa, vähän jännittää :)

3 kommenttia:

  1. Jokos sillä Taavilla oli ne synttärit!? Mistä ostit :)

    Kyllä siellä köökissä lämpöä piettää, huh huh. voi niitä aikoja...

    minä kyllä sitte joku kerta kyllä tuun kyylään sinne teän tontille! hullua aatella että kahden kuukauden päästä olisit jo muuttovaiheessa....

    Ja ostamassa sitä lamppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis MITÄ ostit :) vaikka eipä se haittaa että kerrot mistä ostit :D

      Poista
    2. Taavilla on 20. heinäkuuta synttärit, en minä voi vielä paljastaa mitä taikka mistä minä olen lahjan ostanu, jos vaikka hää sattuu jostain syystä lukemaan tätä. :) Saapi siellä tulla käymään, tontto tai koti vaiheessa, ihan kummin vaan :) Tuun minä siitä lahjasta vielä täällä kertomaan, ja millaisen vastaanoton se saapi.

      Poista