maanantai 16. kesäkuuta 2014

Pohjat valmiit ja huomenna sokkelin valu.

Kesäloman viimeninen päivä, niin se vaan äkkiä kuukaus meni, mutta ei kyllä voi sanoa että olis rentouttava loma ollu. Vastustanu on paljon ja aina tulee uusia vastaan ennen ku entiset on kunnolla hoidettu alta. Mutta onneksi meillä ei ole enää niin kiire ku viikko sitten, vaikka kiire vieläkin on.

Tästä sitä kuiten lähettiin liikenteeseen. Kiviä on. 6.6.2014
Pohja valmis 13.6.2014
Taaviki pääsi kaiveleen.
Nyt sitten juostaan kilpaa laskujen ja pankilta saatujen rahojen kanssa, pankki ei anna meille rahaa ennen ku valmiustodistuksia ovat saaneet. Eikä met niitä oikeen voida kirjotella ku ei talo ole vielä tontilla ja yli puolet talosta pitäs kuiten kohta maksaa. Vähän tässä jännätään miten tiukille nuo eräpäivät menee. Kaikki päivät on oikeastaan menny tontilla, ei ole jaksanu tehä mitään ylimäärästä. Tänään kävin kotoa hakeen Onnisen laskuja, netki oli aika isoja, suurin yksittäinen oli maalämpöputket, mitkä menee talosta kaivolle sekä talon ja tallin väliin, viimisin vajaa 50 €/metri. Mutta on maksaa kyllä ittensä takasin. Nyt ei jaksa enämpää, jatkan Saksan kannustamista, vaikka ihan hyvin ne näyttää homman hoitavan.

Sitten meidän pitäs keksiä nimi mejän tontille. Siinä sitä haastetta vasta onki! Ehdotuksia otetaan vastaan!

2 kommenttia:

  1. Kun ostettiin kaupugilta tuo tontti, sen arvo nousi tonnilla ku on kirjoissa paalutettu. Eikä nouse vuokra joka vuosi, omalla tontilla oma talo :) Nimiki onneksi keksittiin, Juolukka, toivotaan vaan että viesti on menny Maanmittauslaitokselle perille.

    VastaaPoista