torstai 10. huhtikuuta 2014

Vekselit allekirjotettu.

Eilen käytiin allekirjottamassa mejän laina. Huhhuhh.... Paljon papereita ja isoja lukuja, 15.4.2037 lainan olisi maksettu.. Melko pitkä aika sanon minä, mutta ei se auta, onneksi meitä on kaksi tässä junassa.Nostettinki jo jonkun verran lainaa, että saahaan laskuja maksettua. Sähkösopimus pitäs maksaa ja 10% talon hinnasta kun pääpiirrustukset pitäs tulla minä hetkenä hyvänsä. Saapi sitten lähtä hakeen rakennuslupaa.

Eilen käytiin myös tutustumassa naapureihin, kun käytiin viemässä Naapurinkuulemis-lomakkeita. Neljä naapuria oli kotona ja saatiin paperit, mutta yksi ei avanut ove/ollu kotona, jätettiin sitten kirje naapurille ja pyydettiin lähettämään lomake sitten meille takas. Ihan mukavia naapureita meillä tulee olemaan, paljon lapsia ja koiria. Saa nähä millaset vihat me saahaan naapurien lapsilta päällemme, kun selvisi että heillä on jonkinlainen maja mejän tontilla. Hauskoja lapsia tiellä on, saan varmaan leipomakavereita heistä sitten joskus. Lumiki oli jo vähän sulanu tontilta, pääsee moottorisahan ostoon ja puiden tekoon. Appiukolla oli helkomakone tekeillä Saaressa, saahaan käyttää konetta kun on sen aika.Tontilla käydessä aurinko paisto ja kattelin vähän sillä silmällä tonttia, että mitäs kukkia millekin seinustalle laittas. Aurinko siihen paistaa kyllä koko päivän, ilta-aurinko paistaa etupihalle ja keittiön sekä vierashuoneen ikkunoista sisään.

Talon värikin ollaan jo päätetty, sävyn kanssa mietitään vielä. Katto on musta, kulmalaudat ja rännit valkoset, joten talo olisi vaalea. Sellainen luonnonvalkonen, hyvän värinen. Väri ei sais näyttää siltä ettei oikeen tiiä onko väri haalistunut vai tummunu, eikä liian vaalekaan, ettei Taavin käjän jälkiä ole jokasella talon nurkalla.


3 kommenttia:

  1. hienoa:) eikö oo jännää miten ne asiat aina edistyy :)

    VastaaPoista
  2. jes, tuparit eessä syksyn pimetessä!! :D

    VastaaPoista
  3. Hitaasti mutta varmasti :) Tuparit sitten ku on lumimaassa, niin ei piha näy!

    VastaaPoista